Op IHF is het zoals altijd gezellig vertoeven. Met een hapje en drankje in je hand en muziek op de achtergrond bewonder je de duizenden oldtimer tractoren en stationaire motoren. Of geniet je gewoon lekker van het zonnetje. Voor de kleintjes is er een nostalgische kermis en er zijn zoals gewoonlijk tal van workshops en demonstraties.

Maar… dit is volgens ons voor de 40e editie niet meer genoeg. Dit jaar is er daarom meer voor jong en oud én voor man en vrouw.

Om de 40e editie groots te vieren, om er een echt knalfeest van te maken, hebben we speciaal bezoek geregeld. Niemand minder dan Rock ’n Loll band WC Experience en coverband One Shot zijn aanwezig om op zaterdagavond het dak eraf te spelen in de feesttent! Een show van WC Experience is alsof je door een bulldozer van licht en geluid wordt overreden. Inhaken, aansluiten, dansen, hossen en meezingen. Ook One Shot zorgt met hits van AC/DC tot aan ABBA voor gegarandeerd feest. Er komt voor iedereen wat wils voorbij. Een show van herkenning, afgemaakt met een sterk staaltje techniek en special effects! Zorg dus dat je erbij bent, zaterdagavond in de feesttent van IHF!

Klik hier voor het complete entertainment overzicht.