IHF Festival Vervoer Route en Parkeren

Parkeren en vervoer met auto of trein

Kom je met de trein?

Wanneer je met de trein naar station Venlo komt, dan kan je gebruik maken van een transfer naar het festival terrein in Panningen met een historische pendelbus. Het transfer van en naar het station is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt uiteraard enorm gewaardeerd. 

De pendelbussen vertrekken elke 30 minuten vanaf station Venlo naar het festival terrein in Panningen en andersom. Meer info over de pendelbussen vind je hier.

Kom je met de auto?

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig in de directe nabijheid van het festivalterrein. De parkeerplaatsen zijn aangegeven met een P.

Route vanuit Eindhoven:

Neem op de A67 afslag 38 Helden/Ysselsteyn en sla rechtsaf. Ga vervolgens bij de verkeerslichten rechtsaf richting Weert, zodat je de N560 volgt tot aan de Ninnesweg in Panningen. Langs de weg staan aanwijzingen naar de gratis parkeerplaatsen bij de Slinkstraat.

Route vanuit Venlo:

Neem op de A67 afslag 38 Helden/Ysselsteyn en sla linksaf. Ga vervolgens bij de verkeerslichten rechtsaf richting Weert, zodat je de N560 volgt tot aan de Ninnesweg in Panningen. Langs de weg staan aanwijzingen naar de gratis parkeerplaatsen bij de Slinkstraat.

Route vanuit Nijmegen:

Ga vanaf de A73 de A67 op. Neem op de A67 afslag 38 Helden/Ysselsteyn en sla linksaf. Ga vervolgens bij de verkeerslichten rechtsaf richting Weert, zodat je de N560 volgt tot aan de Ninnesweg in Panningen. Langs de weg staan aanwijzingen naar de gratis parkeerplaatsen bij de Slinkstraat.

Route vanuit Weert:

Volg de N275 en ga bij Beringe rechtdoor tot aan de Ninnesweg in Panningen. Langs de weg staan aanwijzingen naar de gratis parkeerplaatsen bij de Slinkstraat.

Route vanuit Roermond:

Neem de Minderbroederssingel en Roersingel naar de Hornerweg/N280. Volg de N280, N279 en N275 naar de Ninnesweg in Panningen. Langs de weg staan aanwijzingen naar de gratis parkeerplaatsen bij de Slinkstraat.

BOB jij of BOB ik?

Zorg dat je vooraf een BOB aanwijst als je met de auto komt.

Kom je met ander vervoer?

Als je in de buurt woont, kun je natuurlijk ook lekker op de fiets komen. We hebben genoeg plaats om je fiets neer te kunnen zetten, recht voor de deur!

Ook met het openbaar vervoer is IHF prima te bereiken. Vanaf het NS station in Venlo of Venray is het nog 20-30 kilometer, die je gemakkelijk met een taxi af kunt leggen. Op het parkeerterrein is ook ruimte voor het parkeren van bussen voor grote groepen.

Deel deze pagina met vrienden:

Programma

Zaterdag

Zondag

Tickets IHF Panningen

Kaartjes zijn te koop aan de kassa