Op het festivalterrein is naast het bekijken van tractoren en stationaire motoren van vele merken (o.a. de thema tractoren van Schlüter) van alles te beleven. Het terrein opent om 08.00 uur en sluit op zaterdag om 20.00 uur en op zondag om 17.00 uur. Op zaterdag kun je als het terrein sluit nog naar de feesttent gaan. Daar bouwen we een groot feest met WC Experience en coverband One Shot in de feesttent tot 01.00 uur

Op zaterdag staan The Old Friends op het podium. Deze regionale band heeft zijn sporen ruimschoots verdiend. Inmiddels heeft de band groot repertoire opgebouwd, waarin het met vooral muziek uit de jaren zestig leuke sfeer weet te brengen. Kom gezellig op ons terras onder het genot van een hapje of drankje genieten van die onvervalste jaren zestig muziek die The Old Friends ten gehore brengt!

Op zondag zorgt er weer een regionale band voor de muziek: Green River. Ze timmeren sinds 2013 aan de weg in deze huidige bezetting. Green River is genoemd naar een nummer van CCR dat uiteraard ook op hun repertoire staat. De band wil zich bij de songkeuze niet beperken tot één genre maar put uit de rijke muziekhistorie van 50 jaar blues- , pop- en classicrock. Hierbij gaan ze bewust op zoek naar een goede mix van overbekende hits en de juist wat minder voor de hand liggende nummers die je niet zo vaak hoort, maar die tóch (bijna) iedereen kent. Met een repertoire van o.a. Rory Gallagher, Jimi Hendrix, Gary Moore en Herman Brood biedt Green River live voor elk wat wils; van stevige rock tot gevoelige ballads, van ruige blues en moderne rock tot heerlijk jeugdsentiment.

Als afsluiter op de zondagmiddag hebben wij The Flashbacks geregeld. Deze Belgische band uit regio Oostende heeft een passie voor Rockabilly en Rock ’n’ Roll. Met jeugdig enthousiasme en een eigen touch geven deze vier jonge kerels op elk optreden het beste van zichzelf. Al springend, dansend, rockend en soms ook rollend zetten deze jongens het podium in vuur en vlam! Covers als Rock This Town, Great Balls of Fire en Blue Suede Shoes worden aangevuld met eigen nummers. Tijdens deze swingende set vol energie is er nauwelijks tijd om op adem te komen tussen alle dansbare nummers. Dus met andere woorden: met die voetjes van de vloer!