Veel gestelde vragen FAQ

Staat jouw vraag hier?

Tijdens het festival bevinden de gevonden voorwerpen zich bij de het secretariaat. Mocht je daarna iets kwijt zijn, dan kun je een mail sturen naar info@ihf-festival.nl. Wij zullen kijken of jouw voorwerp gevonden is.

Ja, zeker! IHF is een dagje uit voor de hele familie, daar hoort jouw huisdier (wel aangelijnd) toch ook bij!

Het is niet toegestaan om wapens, scherpe of harde voorwerpen, glas of vloeistoffen mee te nemen naar het festival. Eten en drinken meenemen is alleen toegestaan op de camping en niet op het festival terrein. Twijfel je over een bepaald item? Stuur dan een mail naar info@ihf-festival.nl.

Omdat jouw en onze veiligheid voor ons heel belangrijk is, controleren we bij de entree alle bagage en tassen. Als er iets wordt aangetroffen dat niet toegestaan is, dan wordt dit in beslag genomen. Bij sommige items kan je zelfs de toegang tot het festival worden ontzegd.

 

Er is geen bewaakte garderobe aanwezig op het terrein. Ook zijn er geen kluisjes. Zorg dus dat je geen waardevolle spullen onbeheerd achterlaat.

Ja, natuurlijk! Houd er rekening mee dat festival wel plaatsvindt in een weiland en niet alle paden gemakkelijk begaanbaar zijn.

Het festivalterrein staat vol met foodkraampjes en barretjes. Het is daarom niet toegestaan om zelf een picknick mee te nemen. Niet getreurd, er is van alles te verkrijgen zodat je alsnog kunt picknicken! Water is gratis te verkrijgen

Het is alleen mogelijk om met PIN te betalen.

Ja, dat kan. De tickets zijn namelijk niet gebonden aan een naam.

Nee hoor, als je het ticket op je smartphone gereed houdt, kunnen wij hem gemakkelijk scannen en laten we je binnen. Maar printen mag natuurlijk wel!

Stuur een mail naar info@ihf-festival.nl en wij sturen je jouw ticket opnieuw toe.

Deel deze pagina met vrienden:

Programma

Zaterdag

Zondag

Tickets IHF Panningen

Kaartjes zijn te koop aan de kassa