Tickets bestellen

IHF Festival 2024

27 & 28 juli 2024

Kassa prijzen

Voor uw en ook onze veiligheid, stimuleren wij enkel
betalingen aan de entree kassa’s per PIN. Aan de entree
kassa’s zal geen wisselgeld aanwezig zijn. Mocht per PIN niet mogelijk zijn, kan er enkel gepast betaal worden. Kassa op beide festivaldagen open voor bezoekers om 08.00 uur. 

 • Dagticket volwassenen € 15,00 p.p.
 • Passe Partout voor 2 dagen € 25,00 p.p.
 • Groepen vanaf 20 personen € 12,50 p.p.
 • 65+ en gehandicapten € 12,50 p.p.

  Op verzoek legitimatie tonen

 • HMT leden € 7,50 p.p.

  Uitsluitend op vertoon van lidmaatschapskaart en via de ledeningang. Let op: Dit geldt uitsluitend voor het lid en niet voor partners en kinderen!

 • Kinderen tot 3 jaar Gratis
 • Kinderen 3 tot 14 jaar € 7,50 p.p.

Staat jouw vraag hier?

Tijdens het festival bevinden de gevonden voorwerpen zich bij de het secretariaat. Mocht je daarna iets kwijt zijn, dan kun je een mail sturen naar info@ihf-festival.nl. Wij zullen kijken of jouw voorwerp gevonden is.

Ja, zeker! IHF is een dagje uit voor de hele familie, daar hoort jouw huisdier (wel aangelijnd) toch ook bij!

Het is niet toegestaan om wapens, scherpe of harde voorwerpen, glas of vloeistoffen (behalve drinken) mee te nemen naar het festival. Twijfel je over een bepaald item? Stuur dan een mail naar info@ihf-festival.nl.

Omdat jouw en onze veiligheid voor ons heel belangrijk is, controleren we bij de entree alle bagage en tassen. Als er iets wordt aangetroffen dat niet toegestaan is, dan wordt dit in beslag genomen. Bij sommige items kan je zelfs de toegang tot het festival worden ontzegd.

Er is geen bewaakte garderobe aanwezig op het terrein. Ook zijn er geen kluisjes. Zorg dus dat je geen waardevolle spullen onbeheerd achterlaat.

Ja, natuurlijk! Houd er rekening mee dat festival wel plaatsvindt in een weiland en niet alle paden gemakkelijk begaanbaar zijn.

Je mag zelf eten en drinken meenemen naar het festival. Mocht je liever volop van al het oude materiaal genieten en genieten op het terras van eten en drinken kan dat zeer zeker ook. Het festivalterrein staat vol met foodkraampjes en barretjes.

We stimuleren uit veiligheidsoverwegingen enorm om per PIN te betalen aan de kassa. Mocht dat niet mogelijk zijn, kun je alleen gepast betalen. We hebben geen wisselgeld beschikbaar. Bij de cateraar op het terrein kan met zowel contant als per PIN betalen.

Ja, dat kan. De tickets zijn namelijk niet gebonden aan een naam.

Nee hoor, als je het ticket op je smartphone gereed houdt, kunnen wij hem gemakkelijk scannen en laten we je binnen. Maar printen mag natuurlijk wel!

Stuur een mail naar info@ihf-festival.nl en wij sturen je jouw ticket opnieuw toe.

IHF Festival adres

Ruiterterrein ‘De Vosberg’
Ninnesweg 176
5981 PD Panningen

Deel deze pagina met vrienden: