POSTER IHF 2023 NL

De 43ste editie in 2024

Internationaal Historisch Festival op 27 & 28 juli 2024. Meer dan 2.500 oude tractoren en 500 stationaire motoren. Daarnaast zijn er demonstraties met stoommachines, een onderdelenmarkt, oude ambachten, live muziek en een nostalgische kermis.

Meer dan 2500 tractoren

Meer dan 2500 historische tractoren van verzamelaars en hobbyisten uit verschillende landen.

De Fardier de eerste stoommachine

Meer dan 500 stationaire machines

De Fardier, de op een stoommachine gebaseerde auto (stoomwagen), ontwikkeld in 1769 door de Franse uitvinder Nicolas-Joseph Cugnot, is te bezichtigen tijdens het IHF 2023.

In samenwerking met de FEHAMEC, FEHAC & FIVA wordt dit mogelijk gemaakt. Dit zeer bijzondere voertuig bevindt zich momenteel in een museum in Frankrijk. Speciaal omdat we dit jaar de samenwerking met FIVA zijn aangegaan, en de oldtimer bedrijfsvoertuigen extra aandacht geven tijdens het IHF, is dit mogelijk gemaakt. Uiteraard is dit voertuig volledig onder stoom te bezichtigen.  

Dit is uniek voor Nederland en zeer zeker de moeite van het bezichtigen waard. Zorg er dus voor dat je dit met eigen ogen gezien hebt: zelden wordt dit voertuig buiten Frankrijk getoond.

Onderdelenmarkt

Ook dit jaar weer een onderdelenmarkt voor hobbyisten. Je vindt hier een groot scala aan nieuwe onderdelen, maar ook “old-stock” om jouw project af te werken.

IHF Onderdelenmarkt diverse
Muziekband LEAD 2023

Live muziek - zaterdagavond

Op het festival van 2023 komt de band LEAD. Op zaterdagavond 29 juli om 20.30 uur treedt in de tent op: 

Rock coverband LEAD

Ook leuk voor kinderen

Voor de kinderen is er van alles te doen. Of ze nu alleen willen kijken, of ook iets willen doen. Het kan allemaal. Niemand verveelt zich op het festival.

"Ook voor de jongste telgen is er van alles te zien en te doen. Met andere woorden, een gezellige dag voor het hele gezin"

Actie - tractorpulling

Overdag zijn er demonstraties met oldtimer tractoren in verschillende klasses.

Bekijk hier welke machines je allemaal ziet op het IHF

Deze video uit 2014 heeft meer dan 17 miljoen weergaven

Prijzen online tickets

Bestel je tickets online. Het is goedkoper en je hoeft niet in de rij te staan.

Kassa prijzen

Voor uw en ook onze veiligheid, stimuleren wij enkel
betalingen aan de entree kassa’s per PIN. Aan de entree
kassa’s zal geen wisselgeld aanwezig zijn. Mocht per PIN niet mogelijk zijn, kan er enkel gepast betaal worden. Kassa op beide festivaldagen open voor bezoekers om 08.00 uur. Prijzen zijn per persoon.

 • Dagticket volwassenen € 15,00 p.p.
 • Passe Partout voor 2 dagen € 25,00 p.p.
 • Groepen vanaf 20 personen € 12,50 p.p.
 • 65+ en gehandicapten € 12,50 p.p.

  Op verzoek legitimatie tonen

 • HMT leden € 7,50 p.p.

  Uitsluitend op vertoon van lidmaatschapskaart en via de ledeningang. Let op: Dit geldt uitsluitend voor het lid en niet voor partners en kinderen!

 • Kinderen tot 3 jaar Gratis
 • Kinderen 3 tot 14 jaar € 7,50 p.p.

Staat jouw vraag hier?

Tijdens het festival bevinden de gevonden voorwerpen zich bij de het secretariaat. Mocht je daarna iets kwijt zijn, dan kun je een mail sturen naar info@ihf-festival.nl. Wij zullen kijken of jouw voorwerp gevonden is.

Ja, zeker! IHF is een dagje uit voor de hele familie, daar hoort jouw huisdier (wel aangelijnd) toch ook bij!

Het is niet toegestaan om wapens, scherpe of harde voorwerpen, glas of vloeistoffen (behalve drinken) mee te nemen naar het festival. Twijfel je over een bepaald item? Stuur dan een mail naar info@ihf-festival.nl.

Omdat jouw en onze veiligheid voor ons heel belangrijk is, controleren we bij de entree alle bagage en tassen. Als er iets wordt aangetroffen dat niet toegestaan is, dan wordt dit in beslag genomen. Bij sommige items kan je zelfs de toegang tot het festival worden ontzegd.

Er is geen bewaakte garderobe aanwezig op het terrein. Ook zijn er geen kluisjes. Zorg dus dat je geen waardevolle spullen onbeheerd achterlaat.

Ja, natuurlijk! Houd er rekening mee dat festival wel plaatsvindt in een weiland en niet alle paden gemakkelijk begaanbaar zijn.

Je mag zelf eten en drinken meenemen naar het festival. Mocht je liever volop van al het oude materiaal genieten en genieten op het terras van eten en drinken kan dat zeer zeker ook. Het festivalterrein staat vol met foodkraampjes en barretjes.

We stimuleren uit veiligheidsoverwegingen enorm om per PIN te betalen aan de kassa. Mocht dat niet mogelijk zijn, kun je alleen gepast betalen. We hebben geen wisselgeld beschikbaar. Bij de cateraar op het terrein kan met zowel contant als per PIN betalen.

Ja, dat kan. De tickets zijn namelijk niet gebonden aan een naam.

Nee hoor, als je het ticket op je smartphone gereed houdt, kunnen wij hem gemakkelijk scannen en laten we je binnen. Maar printen mag natuurlijk wel!

Stuur een mail naar info@ihf-festival.nl en wij sturen je jouw ticket opnieuw toe.

Deel deze pagina met vrienden: