Voorbereidingen IHF 2024 gestart!

IHF sfeerimpressie 2024
Picture of David

David

De toekenning door de FIVA het IHF als World Event, de geslaagde eindejaars ruilbeurs in Reusel als afsluiting was 2023 voor HMT een zeer succesvol jaar. En met de HMT Dorsdag op 14 januari j.l. in Bladel waarmee de start van een nieuwe evenementen seizoen is gestart. Daarmee starten we ook automatisch de voorbereidingen van het IHF 2024.

Voor de 43ste keer alweer organiseren we op 27 en 28 Juli het IHF op de voor ons vertrouwde locatie aan de Ninnesweg in Panningen. De komende periode zullen we jullie van verdere informatie blijven voorzien door op de IHF site en Facebook hierover updates te geven.

Het tractormerk Hanomag met het type WD 26 (bestaat 100 jaar ) van ons HMT lid Anton van Zeeland staat dan op het podium. Achter de schermen wordt volop gewerkt om een aantal zeer speciale en bijzondere exemplaren naar Panningen te halen!

Hou de berichtgevingen op zowel IHF site als Facebook in de gaten.

Voor de opbouwweek van het festivalterrein zijn we afhankelijk van een groot aantal vrijwilligers, aanmelden hiervoor kan al bij de secretaris. Deze week is ook de mogelijkheid voor aankoop van IHF toegangstickets opengesteld, de eerste tickets zijn reeds verkocht.

Deel dit bericht